Zonnepanelen (PV-installaties)

Zonne-energie is dé energiebron van de toekomst. Zonlicht kan direct worden omgezet in elektrische energie en kan hiermee onze woningen en bedrijven van energie voorzien. De energie die u zelf opwekt hoeft u niet in te kopen bij uw stroomleverancier! Daarnaast levert u een goede bijdrage aan het milieu, omdat door deze manier van energie opwekken geen CO2 uitstoot plaatsvindt!

Kwaliteit
Perebolte elektrotechniek levert en installeert zonnepanelen voor zowel particulieren als bedrijven. Hierbij gebruiken wij enkel materialen van hoogwaardige kwaliteit, met bijbehorende goede garanties.

Advies
Wij komen graag bij u langs om u advies op maat te geven over de mogelijkheden op uw woning of bedrijfspand. Vanzelfsprekend doen wij dit geheel vrijblijvend.

Doe het zelf
Bent u een echte doe-het-zelver en wilt u zelf zonnepanelen monteren? Dit is bij ons geen enkel probleem. Vanuit ons magazijn leveren we alle benodigde materialen. Desgewenst kunnen we u helpen bij de montage en/of inbedrijfstelling.

Zonnepanelen onderhoud

Zonnepanelen zijn door de zelfreinigende coating onderhoudsarm, maar door diverse omstandigheden kan het tóch voorkomen dat panelen vuil worden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld stof, vogelpoep of mos. Dit kán negatieve invloed hebben op de prestaties van uw installatie. Het verlies kán oplopen tot wel 8%.  Extreme vervuiling kan zelfs leiden tot beschadiging van uw zonnepanelen.

Zonnepanelenborstel
Wij kunnen er voor zorgen dat uw installatie het onderhoud krijgt dat het nodig heeft. Wij kunnen met speciale watervoerende borstels uw panelen reinigen. hiervoor wordt zuiver water gebruikt. Zuiver water is vrij van mineralen en maakt gebruik van bindingsionen, die het vuil van de te reinigen oppervlakken absorberen. Als het water het vuil geabsorbeerd heeft, kunnen de “vuildeeltjes” eenvoudig worden weggespoeld. Vervolgens verdampt het zuivere water zonder daarbij vlekken achter te laten

Thermografie
Tevens kunnen wij uw installatie door middel van een warmtebeeldcamera controleren op hotspots. Panelen die (bijna) defect zijn genereren meer warmte dan ‘goede’ panelen. Dit is door middel van thermografie op te sporen.

Heeft u het idee dat uw panelen vuil geworden zijn? Neemt u dan gerust eens contact met ons op!

Duurzame verlichting

Geld besparen door energiezuinige verlichting te installeren. Het klinkt eenvoudig. In veel gevallen is dit echter ook het geval! Door de huidige stand der techniek is voor bijna iedere conventionele verlichtingsinstallatie een energiezuinig alternatief voorhanden.

Dit varieert van een ‘eenvoudige’ LED-lamp boven uw eettafel tot en met het aanpassen van een complete bedrijfshal en/of kantoor. Met deze en alle tussenliggende praktijksituaties zijn wij bekend.

Graag adviseren wij u naar de mogelijkheden voor úw situatie!

Naast de energiebesparing zitten er diverse andere voordelen aan energiezuinige verlichting. Denk hierbij o.a. aan Energie Inversteringaftrek (EIA) en geringe onderhoudskosten.

Laadpalen EV

Elektrisch rijden is nu. Duurzaam, efficiënt en besparend. Perebolte elektrotechniek is gespecialiseerd in het leveren en installeren van laadpalen van diverse merken (o.a. Alfen, Easee). Naast de AC-laders voor thuis of uw bedrijf, leveren wij ook DC-snelladers van o.a. ABB.

Elektrisch rijden biedt veel voordelen, voor zowel mens als milieu. Bedrijfsmatig en individueel. Daarom stimuleert de overheid de overgang van auto’s met een verbrandingsmotor naar auto’s met een elektromotor. Profiteer van die voordelen met laadpalen van Perebolte elektrotechniek!

Advies
Wij komen graag bij u langs om u advies op maat te geven over de mogelijkheden in uw situatie!

Referenties

Utiliteit
Revitalisatie bedrijfsgebouw te Aalten
Utiliteit
Nieuwbouw kantoor te Aalten
Utiliteit
Showroom met kantoren te Varsseveld
Utiliteit
Drie bedrijfshallen te Aalten
Zonnepanelen - Duurzaam
720 Zonnepanelen te Winterswijk
Utiliteit
Verbouwing bibliotheek Aalten
Utiliteit
Revitalisatie bedrijfshal te Aalten
Utiliteit
Kantoor te Aalten
Utiliteit
Nieuwbouw bedrijfshal met kantoren
Utiliteit
Kantoor
Zonnepanelen - Duurzaam
Diverse opdrachten particulier
Besturing- en automatisering
Veevoederfabriek Noord-Ierland
Besturing- en automatisering
Mengvoederfabriek te Neede
Zonnepanelen - Duurzaam
96 zonnepanelen op bedrijfspand
Zonnepanelen - Duurzaam
36 zonnepanelen op woning
Zonnepanelen - Duurzaam
114 zonnepanelen te Aalten
Besturing- en automatisering
Zadenfabriek Duitsland
Utiliteit
Dierenartsenpraktijk te Varsseveld
Utiliteit
Verlichting brug Eindhoven Airport
Utiliteit
Bedrijfshal te Aalten
Utiliteit
Bedrijfshal te Groenlo
Utiliteit
Werkplaats met kantoor te Winterswijk
Woningbouw
Appartementen te Aalten
Utiliteit
Nieuwbouw crematorium
Zonnepanelen - Duurzaam
360 zonnepanelen op bedrijfsdak
Utiliteit
Nieuwbouw kantoor te Aalten
Woningbouw
Bijgebouw met zwembad
Zonnepanelen - Duurzaam
144 zonnepanelen op stal
Utiliteit
Nieuwbouw bedrijfspand te Heteren

STORING? BEL 0543-473161 WIJ STAAN 24/7 VOOR U KLAAR!

Contact    Graag contact opnemen voor een afspraak

    Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga daarmee akkoord