Energie opslagsystemen

Is het niet mogelijk om uw opgewekte energie terug te leveren aan het net? Wilt u uw bedrijf uitbreiden maar is een netverzwaring niet mogelijk bij uw energieleverancier? En wilt u graag uw maandelijkse energierekening verlagen? Dit kan allemaal met wél met een energie opslagsysteem,

Perebolte Elektrotechniek is Kiwatt Dealer.

Kiwatt is een toonaangevend Nederlands merk van zakelijke batterijsystemen en thuisbatterijen.

Met de Kiwatt Batterij slaat u energie op, ontlast u het net en maximaliseert u het gebruik van uw duurzaam opgewekte energie. Deze geavanceerde vorm van energieopslag biedt talloze voordelen. Allereerst fungeert het als een oplossing voor congestie, waardoor het elektriciteitsnet minder belast wordt tijdens periodes van hoge vraag. Bovendien is de Kiwatt Batterij van onschatbare waarde tijdens piekmomenten wanneer elektriciteitskosten hoog zijn, omdat het u in staat stelt om te vertrouwen op de energie die u eerder heeft opgeslagen, waardoor u kunt besparen op uw elektriciteitsrekening. 

Daarnaast biedt energieopslag flexibiliteit en betrouwbaarheid in uw energievoorziening, zelfs bij een instabiel elektriciteitsnetwerk. Met de Kiwatt Batterij kunt u uw eigen energiebeheerder worden, waardoor u controle heeft over uw energiegebruik en kosten.

Contact    Graag contact opnemen voor een afspraak

    Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga daarmee akkoord